Onze filosofie

Een inrichting moet comfortabel en natuurlijk aanvoelen maar mag geen afbreuk doen aan de functionaliteit. Het gevoel dat alles klopt wanneer je een ruimte binnenstapt, dat is onze passie.

Kwaliteit zit in onze genen. Wij ademen interieur. Het is niet alleen ons werk maar ook onze hobby. Van niets iets maken, dat is wat wij het liefste doen. Ons team van Interieurmakers is altijd opzoek naar de perfecte balans tussen functionaliteit, uitstraling en comfort. Of het nu een keuken of garderobe is, een kantoor of kantine, een bar of een hotelinrichting, wij vinden altijd een oplossing die voldoet aan de wensen van de klant.

Wij ontwerpen tot in de kleinste details en brengen deze tot leven. We kiezen voor materialen en een afwerking waardoor een gevoel van rust en ruimte ontstaat.

De interieurmakers produceert haar eigen ontwerpen, maar produceert deze ook in opdracht van ontwerpbureaus, stylisten en architecten. Uw eigen idee of heeft u al inrichtingsplannen van een binnenhuis architect, wij zijn de perfecte partner voor de uitvoering. De interieurmakers kunnen als geen ander de tekeningen van uw ontwerp vertalen naar een te produceren inrichting zoals u deze heeft bedacht. Van een onhandige hoek in de ruimte naar een compleet interieurproject.

Hoe mogen wij u helpen?

Heeft u interesse in een oriënterend gesprek?
Bel gerust of mail uw ideeën.